Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за температура на 156 2,4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И моята след смяна на термостата показва точно като на Jivko7777. В общи линии не зависи от това колко е натоварена колата и как се кара. Е, зимата трудно ги стигаше тези стойности, поне на къси разстояния за около половин час не успяваше.

Comment

Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщение
      И моята след смяна на термостата показва точно като на Jivko7777. В общи линии не зависи от това колко е натоварена колата и как се кара. Е, зимата трудно ги стигаше тези стойности, поне на къси разстояния за около половин час не успяваше.
      Точно не очакватейте нашите италиянки (като на снимкта по долу, снимана пак от мен ама я чаках да ги дозагрее на място около 10-15 мин ) да са като немските коли да стои на 90 и да не мърда тая стрелка, а същевременно въобще температурата им не е постоянно 90 градуса...И това второто което каза е най-точно просто малко по спокойно ако си карате колите няма да се получава така...Като в темата за разхода, в която един колега JTD-то му е дали почти 11 литра извънградско и нормално при каране 230 на магистралата (София-Стара Загора) и 150-160 на първокласния път, просто съм без думи, но всеки сам за себи си си решава...
      Attached Files
      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 11:50.
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        При скорост 140+ км/ч мислиш ли, че има нужда да се включва вентилатор
        при задръстен радиатор-да

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
          Баси, за един термостат го пратихте човека на диагностика. Той може и сам да си провери дали му отваря или не термостата и при какво показание на стрелката на уреда. Въпреки, че малко вероятно ми се вижда това, все пак за да да е 100% трябва да се направи. По-скоро си мислля за задръстени радиатори с боклуци (насекоми, листа....)

точно, измий радиатора много добре отвън

Comment

Working...
          X